søndag 9. oktober 2011

Too Faced Naked Eye Palette - 99 kr!

OMG!
Var nettopp innom MakeUpMekka sin side og fant denne godsaken på tilbud til 99 kr! Det gikk rett i handlekurven! Har sett på det flere ganger, men aldri kommet så langt til å bestille det! Er kjempespent på hvordan palettet er, har hørt så mye bra om det :-)

En annen ting jeg kjøpte var "Too Faced Absolutely Invisible Transluent Powder" som jeg har store forhåpninger til :-) Tilbud; 115 kr.






Nars Firming Foundation!

Er det noen av dere som har erfaring med Nars sine foundations?
Jeg har hørt så mye bra om de!
Jeg har så lyst til å bestille Nars Sheer Glow foundation, eller Nars Firming foundation! Jeg har lett frem og tilbake på nett for å finne ut hvilken farge jeg må ha. I Mac Studio Fix+ foundation bruker jeg NW 15 nå, så jeg har til slutt kommet frem til at jeg må ha fargen Mont Blanc i Nars. Høres det fornuftig ut?

Uansett, tror jeg bestiller Nars Firming foundation idag! De har den ganske billig på ACW for øyeblikket :-) Nars Sheer Glow gjemmer jeg til Paris turen og Sephora besøk - Tror jeg ;-)
Edit: Å nei!!! ACW sine nettsider er nede og åpner ikke igjen før den 17. Damn!

Hva er din favoritt foundation?

Lycke ♥

I Love This!
Når jeg så at jeg kunne få denne fine clutchen fra Lycke i vervegave fra KK, var det bare å bestille! Fikk et sjal sammen med veska også som er leopard mønstret i fargene sort, hvitt og grått. Uansett; Nå har de kommet i posten, og jeg elsker clutchen! Perfekt om man skal ut på byen! Jeg får plass til kortmappe, penger, lipgloss, nøkler, mobil, busskort og ja... Det meste man trenger!

Perfekt! Gleder meg til å bruke denne fremover! Ute på by`n og på julebord :-)

lørdag 1. oktober 2011

Omtale Bourjois!

Etter tips fra en eller annen blogger fikk jeg høre at Asos solgte "Bourjois" sminke!
I første omgang ble det ny foundation og det berømte bronzing pudderet!
Nå har jeg testet begge to en god stund - Her kommer dommen!

Har aldri skrevet omtale før, så jeg er kanskje ikke den beste til å forklare. Har du noen spørsmål ang. produktene må du bare spørre :-)



Bourjois Bronzing Powder: Denne hadde jeg kjempeforventninger til, men ble ganske skuffet egentlig! Synes den ga liten farge payoff! Må nesten vri kosten nedi for å få farge. Flere som har samme oppfatning som meg eller? Liker faktisk Nyx sin Mosaic Powder i fargen Latte mye bedre! Den er billig, men veldig bra! Du kan se bilde av den her.http://frurosenberg.blogspot.com/2011/07/shopping-uke-26-nyx-sinful-colors.html

Bourjois Healthy Mix Foundation: Grei + - Ikke noe mer enn det. Den gir ganske liten dekkevne, men på den andre siden er den lett å blende inn i huden og jeg liker den ganske godt egentlig. Huden føles fresh og virker ikke fet. Grei å bruke de dagene man har en god "hud dag" eller man ikke trenger å dekke så mye. Men det er faktisk den foundation jeg bruker mest nest etter Mac Studio Fix +.

Fargen Vanilla 52 er perfekt til min hud nå.

Light Me Up!

Kjøpte to nydelige lyslykter idag! De er fra Krifon og er kjøpt på blomsterbutikken på Ullevål stadion.  Den lille kostet 69,- og den store 119,- Perfekt som gave til noen du bryr deg om også!
Gir et kjempefint lys! Har den store på kjøkkenbordet og den lille på en høytaler.


Fine, ikke sant?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...