fredag 19. august 2011

Bryllup - Paris del II

Da har andre del av planleggingen begynt!
* Dato er booket
* Fotograf er ordnet! Min superflinke fotograf-venninne skal ta bildene :-)
* Forlovere er i boks!
NB! Jeg har fått verdens mest fantastiske venninne til å være min forlover ♥
* Leilighet er booket i Paris i november
* Flybill. til november skal bestilles idag! Edit: ER bestillt idag!!!

Jeg gleder meg helt villt til å reise til Paris!
Da skal vi kikke etter hotell både til oss og gjestene, og vi skal kikke etter restaurant vi kan ha bryllupsmiddagen på! Håper selvsagt til å få tid til å nyte Paris også. Sephora er selvsagt et MUST! Har allerede sagt til kjærsten at jeg skal ha 2 timer der! Minst :-)Har du vært i Paris noen gang? Har du noen gode tips til oss?

8 kommentarer:

 1. Jeg og kjæresten var i Paris for første gang i fjor sommer, og turen ble så vellykket at vi dro tilbake igjen i sommer - da fridde han til meg. :) Det er en fantastisk by!

  Sephora på Champs-Elysees kommer til å overvelde deg, iallfall gjorde den det med meg - brukte 300 euro på et besøk.. Gled deg masse, og riktig lykke til med alt sammen. :)

  SvarSlett
 2. Shamini: Gratulerer så masse med forlovelse! Blir det bryllup i Paris eller? Masse lykke til med planleggingen :-)

  Sephora blir fantastisk! Har en lang liste allerede med ting jeg skal kjøpe :-)

  SvarSlett
 3. Hjertelig takk! Vi har egentlig ikke snakket om bryllupet enda, så hvem vet? Jeg er nok ikke den typiske jenta når det kommer til den biten der, så vi tar det som det kommer. :)

  Tror ikke jeg handla noe der første gangen jeg var innom, det ble altfor mange inntrykk og folk på en gang, klarte liksom ikke tenke klart. Andre gangen derimot.. ble det dyrt. ;) Og lista blir sikkert lenger!

  SvarSlett
 4. Shamini: Hihi, blir skikkelig skuff om jeg kommer dit med shoppe-sperre gitt! Har du noen andre Paris tips til meg? Restauranter? Cafèer? Butikker? Alle tips taes i mot med takk :-)

  SvarSlett
 5. Hvor lenge skal dere være der? Det ordner seg sikkert, bare stikk innom der en gang til om du skulle oppleve det samme som jeg gjorde. :)

  Når det gjelder tips, så har jeg egentlig ikke noe spesielt til deg. Vi pleier å bo i Latinkvarteret, og stortrives der - men vi foretrekker å styre unna turisme, severdigheter og sånne ting. Om du går hit: http://diary.shamini.no/tags/paris/ - så kan du lese alt jeg har skrevet og tagget med "Paris", både fra i år og i fjor.

  (.. og du trenger ikke legge ikke kommentar-kopi i bloggen min, som jeg oppgitt i kommentarfeltet godkjenner jeg ikke kommentarer som er relatert til andre blogger - men jeg kikker innom her. :)

  SvarSlett
 6. Shamini: Vi skal være der i 4 dager, bo i en leilighet i Oberkampf området :-) Jeg skal absolutt titte litt i dagboka di :-)

  SvarSlett
 7. Så herlig! Gleder meg allerede til vi skal tilbake igjen neste sommer. :) Regner med at du kommer til å skrive om opplevelsen, så jeg skal følge med.. ;)

  SvarSlett
 8. Regner med at det kommer både bilder, ideèr og tekst :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...