søndag 25. september 2011

Shopping uke 38 - Mac, Laura Mercier & Smashbox!

For et par uker siden kom ny pakke fra ACW.
I min søken etter en dagkrem med solfaktor bestilte jeg Laura Mercier sin "Flawless skin oil free day lotion" med spf 15. Bestilte to små prøvetuber - Ser at stor tube koster masse masse penger, men kanskje jeg kan finne den billigere på Sephora i Paris? Uansett virker den lovende så langt! Gir meg fukt, matter huden og virker ikke fet + at den beskytter huden mot strålene!


Ellers kjøpte jeg Laura Mercier "Mineral Illuminating Powder" i fargen Starlight.
Gir en lett, men kjempefin glød til huden! Har ikke brukt den så mye enda siden jeg ikke bruker denne daglig. Men, den var med meg på fest i helga og den ga en kjempefin glød!

 Synes Laura Mercier har fantastiske produkter!
Blush/highlight fra Smashbox kjøpte jeg to stk av! Den er en kjempefavoritt om dagen, den jeg hadde klarte jeg å miste i gulvet og knuse! Så dermed hamstra jeg for å være på den sikre siden :-)
Smashbox Fusion Softlights i fargen "Celebrity" Tror den fargen er discontinued, for jeg kan ikke finne den fargen på Smashbox sine sider lenger. Men uansett; Den er nydelig! Gir en kjempefin glød, alt etter som om du bruker hele, eller bare et par av fargene på kosten :-)

 Love It!

Det siste jeg kjøpte var et pudder - Mac Select Sheer Loose Powder i fargen NW15. Usikker på om jeg liker det. Pudderet er uansett litt for lyst til meg nå, så får se hvordan jeg liker det utover høsten. Kan tenke meg at den kan funke bra som et "setting" pudder :-) Klarte seff å snu boksen på hue, og nå flyyyter det over med pudder i boksen... Jaja :-/
5 kommentarer:

 1. Ikke prøvd noen av disse produktene faktisk :-) Men kanskje jeg burde det... og om du finner DL neglelakken gi meg en lyd er du snill.

  SvarSlett
 2. tonje: Det skal jeg gjøre vettu :-)

  SvarSlett
 3. POLLIANI: Absolutt! Har du noen Laura Mercier produkter du kan anbefale forresten?

  SvarSlett
 4. // tror nok DL`en heter det du sa :) Fant på ebay, men dyr.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...