fredag 25. mars 2011

Shopping uke 12 - Mac, Sigma & L'Oreal

I dag kom den etterlengtede pakken fra ACW!

 ♥ Mac Chartreuse Brush bag $12,99 - Perfekt å ha børstene i fra A til B...

 ♥ Sigma SS190 foundation børste i reise størrelse $8,99 - Super cute!

 ♥ Eyeliner fra L`Oreal $1,99 og eyeliner fra Mac $8,99 i fargene Cocoa og Violet Underground. Gleder meg masse til å teste ut disse to! Har brukt sort eyeliner i alle år, på tide med forandring!

7 kommentarer:

 1. Kjempe praktisk med egen veske til sminkekostene. De skal jo helst ikke ligge sammen med den andre sminken har jeg hørt. Lurt :)

  SvarSlett
 2. Marte Katrine: Ikke sant? Slipper å irritere seg over at de er for lang til makeup bagen, for ikke å snakke om at hårene blir most eller setter seg fast i glidelåsen! *Hmfh*

  SvarSlett
 3. Den børstemappen var lekker, også så mye kult de hadde på ACW! :) Stilig med fargede eyeliners!

  SvarSlett
 4. LadyHeidi: Ja, jeg likte den! Perfekt når jeg skal på ferie og reise! Slipper å mose børstene i toalettveska! ACW har sinnsykt masse fint til en billig penge! Har best. ganske mye derifra nå. Kan anbefale Z-Palette og Stars Makeup Haven øyenskyggene! Helt hekta :-)
  http://www.allcosmeticswholesale.com/zpalette.html
  http://www.allcosmeticswholesale.com/smh.html

  SvarSlett
 5. Oh my! Så mye lekkert! Kult at man kan velge hvilke farger en vil mikse. Men koster det ikke mye å få alt dette tilsendt og igjennom tollen?
  Jeg var forresten på MAC i dag og kjøpte meg foundation og pudder! Dama i butikken sminket meg og greier. Weee! =) Takk for mange supre tips!

  SvarSlett
 6. LadyHeidi: Så moro at jeg kunne være til hjelp for deg :-) ACW bruker å skrive "value" under $30 på pakken, og da slipper man unna toll. Jeg bruker å skrive i et kommentar felt også om de kan skrive "value" under $30 i tillegg pga norwegian costums. Bruker å funke. Du får legge ut bilde av det du kjøpte da ;-)

  SvarSlett
 7. Oj! Så lurt, det hadde ikke jeg tenkt på. =)
  Det ble ikke så spennende det jeg kjøpte, men jeg så på en del kule øyenskygger og fine børster, men det ble bare foundation og pudder, siden lommeboka mi har slanket seg i det siste. :-b Veldig god service var det der også. Jeg er kjempefornøyd.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...